Вы не вошли.
В цього підслилювача головна перевага окрім малих шумів і спотворень дуже велика швидкість наростання. Це для мене було головним при виборі цього підслиювача
От-от, у TPA6120A2 також велика швидкість наростання - 1300 В/мкс, один з факторів, що до цього часу робить цю мікросхему популярною. Як виявилося, навіть Sennheiser її ставили в своїх Sennheiser HDVA 600 / HDVD 800, а Topping до цього часу успішно використовує.
TPA6120A2
До речі в неї рекомендований опір резистора на виході 39 Ом....
Ну і так сама вона то має велику швидкість наростання, але з нею в парі як мінімум треба ставити ще один операційник. І яка швидкість наростання буде разом то вже під питанням.
До речі в неї рекомендований опір резистора на виході 39 Ом....
У старій документації та у відомих мені схемах стоїть 10 Ом.
Але проблема навушникового підсилювача в мене вирішена, тому можу пофілософствувати
До речі, чим кращі навушники, тим відчутніша різниця схемних рішень і використаної електроніки. Ніколи раніше не думав, що на слух чути відмінності в операційниках.
Отредактировано VMoroz (14.06.2022 19:51:40)
з нею в парі як мінімум треба ставити ще один операційник
Это ОУ преобразуют ток в напряжение. Если такое преобразование не требуется, то и ОУ не нужны.
Это ОУ преобразуют ток в напряжение. Если такое преобразование не требуется, то и ОУ не нужны.
Ну коефіцієнт підсилення ТПА6120 1 в типові схемі включення. Тому попереднє підслиення як би потрібно.....
Ну коефіцієнт підсилення ТПА6120 1 в типові схемі включення
Никто не мешает его увеличить.
Прийшов з лоха сьогодні ЦАП . Хочу впихнути в середину. І по оптиці заживляти від вбудованої карти.
Усі чомусь пишуть, що під'єднання USB краще, як за кількістю підтримуваних режимів, так і за звуком.
У документації для TPA6120A2 від 2004 р. вказано 10 Ом. Не мав часу вставити картинку з PDF файлу, гадаю, що повірите...
[ Сгенерировано за 0.032 сек, 7 запросов выполнено - Использовано памяти: 605.43 Кбайт (Пик: 655.8 Кбайт) ]