Вы не вошли.
Привіт усім. Закінчив я роботу з цифровою частиною магнітофону, а також платами індикації і управління. Залишилось перевірити параметри аналогової частини і відлаштувати.
www.youtube.com/watch?v=DrRcFt0B0gU
Дякую. Чекаю нових відео. Успіхів.
Отредактировано Омельян (19.05.2025 22:03:24)
«...Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами всё дадут»
М.А.Булгаков
Хорошо, что кнопки нормальные. Китайские мне не нравятся тем, что у них намного
большее усилие нажатия. А выпаивать их легко, если нагревать два соседних вывода
и вытаскивать их из платы.
Движковые переменные резисторы можно почистить, не выпаивая, но вначале надо
очистить их от пыли с помощью ваты и растворителя.
Дякую. Чекаю нових відео. Успіхів.
Дякую, часу дуже мало вільного, але обов'язково буду показувати щось цікаве.
Добавлено спустя 04 мин 59 с:
Хорошо, что кнопки нормальные. Китайские мне не нравятся тем, что у них намного
большее усилие нажатия. А выпаивать их легко, если нагревать два соседних вывода
и вытаскивать их из платы.Движковые переменные резисторы можно почистить, не выпаивая, но вначале надо
очистить их от пыли с помощью ваты и растворителя.
Так, я купив спочатку кнопки звичайні, вони не те щоб важче натискаються, а просто невнятно якось. Ще купив омрон, з точно таким зусиллям (коричнева кнопочка), але вони мені менш сподобались оригінальних. Є омрон золочений, але і ціна в них золочена). І знайшов на ібеї продавця цих кнопок, які також йдуть на клавішні електронні синтезатори як виявилось. А там тільки оригінал як ви розумієте. Купив їх, і бомба, навіть логотип ззаду такий же.
З приводу випайки, пробував і так і сяк, можна легко пошкодити доріжки плати, це ж все таки гетинакс. Ще й без металізації, коротше легше викусити.
Резистори міряв стрілочником , проблем не виявилось, промив спиртом і змастив. Наразі не розбирав їх.
[ Сгенерировано за 0.035 сек, 7 запросов выполнено - Использовано памяти: 588.8 Кбайт (Пик: 639.16 Кбайт) ]